Wat is een DJI drone en waarom zou ik er een moeten kopen?

Wat is een DJI Drone?

Een DJI drone is een drone van de populairste dronefabrikant ter wereld: DJI. DJI staat voor Da-Jiang Innovations en is opgericht in 2006. Met een markt aandeel van meer dan 70% is de chinese drone fabrikant al jaren de dominante marktleider.  Terwijl er geen andere speler meer dan 5% marktaandeel inneemt! Ze zijn dus veruit de grootste en dit zullen zij voorlopig ook blijven. DJI besteed namelijk zijn het grootste deel van zijn budget aan R&D om nog betere drones te bouwen en zo concurrenten altijd voor te blijven. 

DJI produceert zowel drones met camera voor de recreatieve als de commerciële drone industrie luchtvaartuigen voor luchtfotografie en videografie. Al zie jij drone beelden terug in een film of jouw favoriete videoclip, dan is er een grote kans dat deze door een DJI camera drone zijn gemaakt. Maar ook toen jij in maart gewaarschuwd werd om de 1,5 meter regel te handhaven door een drone van de politie, is de kans groot dat deze van DJI was. Over de hele wereld worden de DJI drones ingezet om het coronavirus te bestrijden. In sommige landen om mensen eraan te herinneren om mondkapjes te dragen. In andere landen worden DJI drones zelfs gebruikt om stedelijke gebieden te desinfecteren en de menselijke temperaturen te controleren om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan.

Waarom een DJI Drone kopen?

DJI zal met zijn nieuwe drone releases voorlopig altijd de beste kwaliteit leveren. De slogan van DJI is niet voor niets “The future of possible”. Dit geeft aan dat je met het kopen van een DJI drone altijd met de tijd meegaat en dat je zekerheid hebt dat jij beschikt over een van de meest geavanceerde drone modellen die ter wereld beschikbaar is. DJI verkoopt geen rotzooi en dit zullen zij ook nooit gaan doen.

Zie top 7 beste drones voor consumenten